برگزاری کارگاه آموزشی «آرد کامل نان سالم»
کارگاه آموزشی «آرد کامل نان سالم» جهت کارکنان معاونت فرهنگی دانشجویی، روز یکشنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۴ در محل سالن آمفی تئاتر خلیج فارس برگزار شد.
دهقان کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شمالغرب شماره ۲ ، مدرس بخش اول بود که به تعریف نان کامل، انواع نانهای مصرفی مردم ایران، دلایل عدم تایید نانهای سنتی سفید و سبوس گیری شده و نقش نان تهیه شده از آرد کامل در پیشگیری از فشار خون و دیابت ،بهبود وضعیت گوارش و حتی کاهش وزن اشاره نمودند. در بخش دوم مهندس خاندانی از دبیرخانه امنیت غذای دانشگاه به ایراد مطالبی در خصوص شرایط تهیه و عرضه نان در نانوائی های سنتی، موانع طبخ نان کامل در نانوائی ها و روشهای کاهش میزان آلاینده های شیمیایی در میوهها، صیفی جات و سبزیجات پرداختند.
در پایان جلسه ضمن پاسخگویی به سوالات مطرح شده ، ازشرکت کنندگان با نان های بسته بندی متعلق به شرکت های های فود و نان آوران به همراه تخم مرغ آب پز پذیرایی به عمل آمد.

کامنت