اولين شوراي فرهنگي دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: صبح روز يکشنبه مورخ 92/01/24 اولين جلسه شوراي فرهنگي دانشگاه در سالي که به نام اقتصاد وفرهنگ از سوي مقام معظم رهبري ناميده شده است ، برگزار شد.
اين جلسه با حضور دکتر ميراسماعيل رئيس دانشگاه، دکتر رضوي معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه، دکتر عبادي فرد آذر معاون دانشجويي و غرهنگي دانشگاه، دکتر بحرالعلوم مدير روابط عمومي و امور بين الملل و مدير امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه ،دکتر پازوکي رئيس بسيج جامعه پزشکي دانشگاه و دکتر برزگر فرمانده بسيج کارکنان دانشگاه تشکيل شد.
دکتر بحرالعلوم دبير شوراي فرهنگي دانشگاه،مباحث مطرح شده و مصوبات جلسه راکه در شورا مطرح و مورد تأييد اکثريت اعضا قرار گرفت ، به شرح ذيل اعلام نمود.
1- در اين جلسه ،معاونت دانشجويي و فرهنگي به عنوان متولي و هماهنگ کننده حوزه هاي مختلف در ساماندهي امور فرهنگي دانشگاه تعيين گرديد و مقرر شد تا همه نهادها و تشکل هاي مستقر در دانشگاه که به نحوي در امور فرهنگي فعاليت مي نمايند ، نسبت به ارائه برنامه پيشنهادي خود در سال 93 به دبيرخانه شوراي فرهنگي اقدام نمايند تا پس از تصويب براي اولين بار تفاهم نامه بودجه فعاليت هاي فرهنگي تدوين گردد و موردتأييد معاونت توسعه و برنامه ريزي دانشگاه قرار گيرد.
2- مقرر شد بسيج جامعه پزشکي دانشگاه جهت ساماندهي و را ه اندازي بيمارستان صحرايي اقدامات لازم را انجام دهد.
3- در خصوص کرسي هاي آزاد انديشي مقرر گرديد، مطابق با آئين نامه ابلاغي در اين خصوص و با تعيين موضوعات مشخص و برنامه مدون مباحث در حوزه دانشجويي ،نسبت به برگزاري کرسي هاي آزاد انديشي در حيطه دانشجويي توسط واحد دانشجويي فرهنگي اقدامات لازم صورت پذيرد.
4- به حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه براي صدور مجوز کانونهاي دانشجويي تفويض اختيار لازم داده شود . همچنين در خصوص تصويب مجدد تشکل هاي دانشجويي، موارد پس از بررسي هاي لازم در شوراي فرهنگي مطرح و در صورت صلاحديد و تأييد شوراي فرهنگي، مجوز لازم صادر گردد.
تهيه و تنظيم: دربندي