کسب رتبه اول در جشنواره دستپخت توسط تیم دانشگاه ایران
تیم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه اول جشنواره دستپخت دانشگاه های منطقه ده کشور را به دست آورد.

با توجه به اینکه نیروی انسانی شاغل در آشپزخانه های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی ( سرآشپز، آشپز ، کمک آشپز) نقش ویژه ای در طبخ غذای باکیفیت و افزایش رضایتمندی دانشجویان دارند اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور ایجاد انگیزه، نشاط، بهبود عملکرد و همچنین تکریم کارکنان آشپزخانه های دانشجویی ، جشنواره دستپخت را به میزبانی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز جمعه پانزدهم دی ماه برگزار کرد.
در این جشنواره که با حضور آقای سلیمانی و خانم شفاهی به عنوان ارزیاب وزارت بهداشت و تیم داوری از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد. تیم های دانشگاه های علوم پزشکی ایران با مشارکت سفره سلامت ، تهران ، شهید بهشتی ، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شاهد حضور داشتند که از ساعت هشت الی چهارده روز جمعه پانزدهم دی ماه به رقابت پرداختند و در نهایت تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه اول را کسب کرد و تیم های علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ، تهران ، شهید بهشتی و شاهد رتبه های دوم تا پنجم را به دست آوردند.
لازم به ذکر است که مسئولیت انتخاب و هماهنگی تیم سفره سلامت با هماهنگی مهدی کی زال ، مدیر تولید کترینگ سفره سلامت و بهنام انصاری ، مدیرعامل کترینگ سفره سلامت صورت گرفته است.
اسامی تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران :
سرآشپز: احمد رستم خانی
آشپز: فرشید فرضیایی
کمک آشپز: جواد فهیمی
مربی: بنفشه هاشمی
سرپرست: دکتر سعید شیخ غلامی