کارکنان آشپزخانه با اصول بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی آشناشدند
آگاهی افرادیکه در فرایند تهیه و توزیع غذا نقش مستیم دارند بلاشک بر سلامت غذا و در نهایت سلامت دانشجویان اثر مستقیم خواهد داشت.
به گزارش اداره سلامت دانشجویی ( مفدا ایران)، در راستای اهداف برنامه عملیاتی و وظایف ذاتی مرکز ،کلاس آموزشی با عنوان" آشنایی با اصول بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی" در روزهای یکشنبه و دوشنبه، نهم و دهم اردیبهشت ماه برای کارگران شاغل در آشپزخانه و سالنهای غذاخوری برگزار شد. در این جلسه که با هماهنگی اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی برگزار شد، شرکت کنندگان با مطالب مختلف شامل: بهداشت دست، بهداشت مواد غذایی، شرایط تهیه و توزیع غذا، مراحل سالم سازی سبزیجات و شرایط دمایی نگهداری غذای پخته و خام و عوامل آلودگی مواد غذایی آشنا شدند.