نمایندگان دانشجویان دانشگاه از کترینگ سفره سلامت بازدید نمودند
اعضای کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه به همراه مسئولین دانشگاه از کترینگ سفره سلامت بازدید نمودند

در این بازدید که روز شنبه چهارم آذرماه و با حضور نمایندگان شورای صنفی دانشجویان، سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه ، سرپرست اداره تغذیه دانشجویان ، رئیس اداره خوابگاه ها ، مدیرعامل سفره سلامت ، مدیربرنامه ریزی و کنترل کیفیت سفره سلامت و مدیر تولید سفره سلامت انجام شد ، از کارگاه نان ، انبارهای مواد غذایی ، سردخانه ها ، مراحل آماده سازی ، طبخ ، انتقال ، سرو و ارسال غذا بازدید به عمل آمده و توضیحات کامل به دانشجویان توسط مسئولین سفره سلامت ارائه شد.
در این بین نمایندگان دانشجویان به عنوان نمودن نظرات خویش و مشکلات مرتبط با مبحث غذا همچون کیفیت کباب کوبیده ، پرروغن بودن خورشت ها ، عدم کیفیت و نارضایتی دانشجویان از همبرگر و ... پرداختند که مقرر شد با ایجاد تغییرات در ترکیب کوبیده ها و فرایند طبخ ، کنترل روغن غذاها به خصوص خورشت ها و تامین کنسروهای لوبیا ، عدس و آش به عنوان کنار غذایی در وعده شام و... در راستای افزایش کیفیت غذا و رضایت مندی دانشجویان اقدامات اساسی صورت گیرد.
کامنت