• 1403/09/24 - 10:14
  • - تعداد بازدید: 246
  • - تعداد بازدید کنندگان: 156
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری مسابقه بهداشتی به مناسبت پویش ملی تغذیه ویژه‌ دانشجویان

اداره سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران مسابقه‌ بهداشتی به مناسبت پویش ملی تغذیه ویژه‌ دانشجویان برگزار می‌کند.

342484.mp3 برگزاری مسابقه بهداشتی به مناسبت پویش ملی تغذیه ویژه‌ دانشجویان

به گزارش مفدا ایران، اداره سلامت مسابقه‌ بهداشتی به مناسبت پویش ملی تغذیه "17 الی 30 آذرماه 1403" با هدف افزایش آگاهی و سواد تغذیه‌ای ویژه‌ دانشجویان برگزار می‌کند. 

مهلت شرکت در مسابقه تا تاریخ 1403/10/5 می‌باشد. دانشجویان می‌توانند با ارسال مشخصات زیر و پاسخ سؤالات به آدرس behdashtiums@gmail.com در مسابقه‌ شرکت نمایند. 

جوایز این مسابقه 5 عدد کارت هدیه دو میلیون ریالی می‌باشد. 

جهت مشاهده فایل مسابقه بهداشتی کلیک کنید.

مشخصات 

1- نام و نام خانوادگی:                                     

2- شماره دانشجویی:               

3- شماره تماس:

سؤالات مسابقه 

1- پنج گروه غذایی اصلی را نام ببرید؟

الف/ نان و غلات، میوه ها و سبزی ها، شیر و لبنیات، گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها وگروه متفرقه

ب/ نان و غلات، میوه ها، لبنیات، گوشت ها و چربی ها

ج/ نان، میوه، شیر، گوشت و تخم مرغ

د/ غلات، میوه ها، شیر، گوشت و گروه متفرقه

2- کدامیک از گروههای موادغذایی باید با احتیاط مصرف شوند؟

الف/ گروه گوشت ها و حبوبات                                 ب/ تخم مرغ ها و مغزها

ج/ شیر و لبنیات                                                  د/ گروه متفرقه

3- آیا می توان از نوشابه های رژیمی به اندازه دلخواه استفاده نمود؟

الف/ بله ، مشکلی ندارد.

ب/ خیر ، مصرف نوشابه های رژیمی به مقدار زیاد توصیه نمی شود.

ج/ بله ، می توان از نوشابه های رژیمی به اندازه دلخواه استفاده نمود.

د/ هیچکدام

4- عادات نادرست در تهیه و پخت غذا را نام ببرید؟

الف/ اضافه کردن نمک زیاد به غذا                     ب/ سرخ کردن موادغذایی به مدت طولانی و با حرارت بالا

ج/ الف و ب                                                د/ هیچکدام

5- روش های صحیح پخت غذا را نام ببرید؟

الف/ تفت دادن                                            ب/ تفت دادن ، آب پز کردن

ج/ تفت دادن ، آب پز کردن و بخارپز کردن          د/ هیچکدام

6- ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر در نان های سبوس دار چند برابر نان های سفید است؟

الف/ 2 برابر                 ب/ 3 برابر                    ج/ 4 برابر                  د/ 1 برابر

7- از انواع روغن زیتون کدام نوع مناسب تر است؟

الف/ روغن زیتون بکر یا طبیعی                       ب/ روغن زیتون مخلوط ( خام و تصفیه شده)

ج/ روغن زیتون تصفیه شده                             د/ به ترتیب اولویت بندی : نوع بکر، مخلوط و تصفیه شده

8-روغن جامد چه مضراتی برای بدن دارد؟

الف/ روغن جامد حاوی مقدار زیادی اسید چرب غیر اشباع است.

ب/ روغن جامد حاوی مقدار زیادی اسید چرب اشباع و ترانس است که موجب ابتلا به بیماری قلبی عروقی و انواع سرطان می شود.

ج/ روغن جامد با حرارت بالا سریع می سوزد.

د/ همه موارد

9-سبوس چیست؟

الف/ پوسته داخلی و خارجی غلات                                                    ب/ بافت داخلی غلات

ج/ پوسته خارجی غلات که دارای مقادیر زیادی ویتامین است.                   د/ الف و ج

10- چه نوع روغنی برای سرخ کردن مناسب است؟

الف/ روغن مایع پخت و پز

ب/ روغن جامد اشباع با ترانس بالا

ج/ روغن مخصوص سرخ کردنی که در مقابل حرارت ، مقاوم تراست و هنگام سرخ کردن نمی سوزد ودود نمیکند.

د/ روغن جامد و مایع غیر اشباع

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 342484
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings