قائم مقام وزیر بهداشت؛
منتظر نظر رئیس جمهور در خصوص کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی هستیم
قائم مقام وزیر بهداشت با تاکید براینکه این وزارتخانه پیگیریهای خود در زمینه کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی را تا رسیدن به نتیجه ادامه می دهد، گفت: نامهای در این رابطه به رئیس جمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز هست، ارسال کردیم و منتظر نظر نهایی ایشان هستیم.
وی در ادامه تصریح کرد: وزارت بهداشت در کنار سایر حوزه های موثر و تصمیم گیر در این عرصه نظیر نظام پزشکی و فرهنگستان علوم پزشکی همواره رویکرد و موضع خود را در خصوص ظرفیت پذیرش دانشجویان این رشته ها اعلام کرده است. بنابراین مماشاتی وجود ندارد و پیگیریها تا رسیدن به نتیجه قطعی ادامه دارد.
قائم مقام وزیر بهداشت تاکید کرد: در آخرین اقدامی که در زمینه ساماندهی ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی صورت گرفت، این بود که نامهای توسط وزارت بهداشت به رئیس جمهور ارسال شد و در این نامه درخواست کردیم میزان ظرفیت پذیرش دانشجو در سال آینده متناسب با ظرفیت و زیرساخت های فعلی دانشگاه ها باشد و خاطرنشان کرد: طی چهار سال اخیر وزارت بهداشت بیشتر از ظرفیت تعیین شده در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشجو پذیرش کرده است. بطوریکه آمار پذیرش دانشجوی پزشکی از حدود ۸ هزار سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۶ هزار در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته است؛ یعنی با افزایش صد درصدی ظرفیت دانشجو مواجه شدیم.
قائم مقام وزیر بهداشت اظهار کرد: پیشنهاد رسمی وزارت بهداشت در خصوص میزان ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی از سال ۱۴۰۵ توسط وزیر به رئیسجمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز است، ارائه شد. اکنون باید منتظر تصمیم نهایی رئیسجمهور باشیم.
دکتر جعفریان خاطرنشان کرد: رئیس جمهور نیز موافق ساماندهی ظرفیت پذیرش دانشجوی رشته های پزشکی و دندانپزشکی است، امیدوارم درخواست وزارت بهداشت توسط ایشان هر چه زودتر تعیین تکلیف شود.
کامنت