• 1403/03/20 - 12:28

کسب مقام دوم دانشگاه در فینال جشنواره دستپخت

فینال اولین جشنواره دستپخت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور روز پنجشنبه دهم خردادماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

334399.mp3 کسب مقام دوم دانشگاه در فینال جشنواره دستپخت

در این مسابقه که با حضور یازده تیم برتر مناطق ده گانه سراسر کشور و با حضور داوران مطرح کشور برگزار شد تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران متشکل از کارکنان کترینگ سفره سلامت آیان احمد رستم خانی(سرآشپز)، جواد فهیمی(آشپز)و حمید سلیم خانی(کمک آشپز) پس از تیم دانشگاه علوم پزشکی یزد در رتبه دوم قرار گرفت و تیم های دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، شیراز و البرز نیز در جایگاه های سوم تا پنجم ایستادند.

تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران را خانم بنفشه هاشمی به عنوان سرپرست تیم، دکتر شیخ غلامی به عنوان مدیر امور دانشجویی، آقای انصاری به عنوان مدیرعامل کترینگ سفره سلامت و آقای کی زال به عنوان مدیرتولید کترینگ سفره سلامت همراهی می نمودند.