• 1403/07/25 - 10:27
اداره سلامت دانشجویی برگزار می کند:

وبینار آموزشی آشنایی با بیماری هپاتیت و انواع آن

اداره سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، وبینار آموزشی با عنوان «آشنایی با بیماری هپاتیت و انواع آن» را روز دوشنبه 30 مهرماه 1403 برگزار می کند.

339488.mp3 وبینار آموزشی آشنایی با بیماری هپاتیت و انواع آن

به گزارش مفدا ایران، اداره سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای ارتقاء سطح علمی و آگاهی کارکنان دانشگاه، وبینار آموزشی با عنوان " آشنایی با بیماری هپاتیت و انواع آن" را برگزار می کند.

این وبینار روز دوشنبه 30 مهرماه از ساعت ۹ الی ۱۲ برگزار خواهد شد.

محمدکاظم‌ صاحبی، پزشک عمومی و ریاست اداره سلامت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، به عنوان مدرس این وبینار، به ارائه مطالب آموزشی در این خصوص خواهد پرداخت.

لازم به ذکر است این وبینار ویژه کلیه کارکنان و همه رسته‌ها بوده و شرکت کنندگان محترم الزاماً باید پس از ثبت نام در سامانه آذرخش (ضمن خدمت) به سؤالهای پیش از آزمون و پس از آزمون پاسخ دهند تا از امتیاز آن بهره مند گردند.