• 1401/12/20 - 10:58
  • - تعداد بازدید: 290
  • - تعداد بازدید کنندگان: 225
  • Study time: 1 دقیقه

رئیس اداره توسعه فعالیت های قرآن دانشگاه از اعلام نتایج مرحله دانشگاهی بخش های آوایی و معارفی بیست و هفتمین جشنواره قرآنی خبر داد

12480.mp3 نتایج مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد

به گزارش اداره توسعه فعالیت های قرآن مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران، فیض الله زاده رئیس اداره توسعه فعالیت های قرآن دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان و میلاد با سعادت امام زمان (عج) گفت: در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت حدود400 نفر از اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه ثبت نام کردند.

رئیس اداره قرآن دانشگاه گفت: تعداد 70نفر در بخش آوایی و 100 نفر در بخش معارفی در سامانه جشنواره ثبت نام کردند که مسابقات بخش آوایی به صورت حضوری طی روزهای 23 و 25 بهمن ماه در سالن آمفی تئاتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و آزمون های بخش معارفی در روز ۲ اسفند به صورت حضوری برگزار شد و مقام آوران مرحله دانشگاهی در این دو بخش مشخص شدند و در ضمن در بخش آوایی تعداد 13نفر و در بخش معارفی تعداد 31 نفر، با کسب حد نصاب لازم توانستند به مرحله کشوری راه یابند که آمار بسیار خوبی است.

فیض الله زاده اظهار امیدواری کرد با یاری خداوند متعال و همت اساتید و کارکنان و دانشجویان بتوانیم در این دوره مانند سال گذشته نتایج مطلوب و قابل توجهی را در مرحله کشوری کسب کنیم.

قابل ذکر است جوایز برگزیدگان مرحله دانشگاهی در اردیبهشت ماه سال 1402 و همزمان با اعلام نتایج مرحله کشوری اهدا خواهد شد.

اساتید، دانشجویان و کارمندان گرانقدر می توانند نتایج مرحله دانشگاهی بخش های آوایی و معارفی و نیز راهیافتگان بخش معارفی را در فایل های پیوست مشاهده نمایند.

• Newsgroup :
  • News code : 12480