• 1403/04/09 - 01:04
  • - تعداد بازدید کنندگان: 45
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
مدیریت فرهنگی وفوق برنامه دانشگاه برگزار میکند:

رویداد نمایش و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی بانوان در دانشگاه علوم پزشکی ایران

مدیریت فرهنگی وفوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ رویداد نمایش و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی بانوان را از تاریخ13 لغایت15 تیر ماه، از ساعت8 الی18 در سالن همکف مرکز همایش‌های رازی این دانشگاه برگزار می کند.

335287.mp3 رویداد نمایش و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی بانوان در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش «مفدا ایران»، همزمان با برگزاری کنگره بین المللی سلامت در اربعین، مدیریت فرهنگی وفوق برنامه دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، اقدام به برگزاری رویداد نمایش و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی بانوان می‌نماید.

این رویداد از تاریخ 13 لغایت 15 تیر ماه 1403، از ساعت 8 صبح تا 18 در سالن همکف مرکز همایش‌های رازی این دانشگاه برگزار خواهد شد و بازدید برای عموم آزاد است.

در این رویداد، طراحان و تولیدکنندگان برتر پوشاک ایرانی اسلامی، جدیدترین محصولات خود را در معرض دید دانشجویان، دانشگاهیان و عموم قرار خواهند داد.

هدف از برگزاری این رویداد، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و معرفی پوشاک ایرانی اسلامی به عنوان نمادی از هویت و اصالت ایرانی است.

• گروه اخبار : گروه های محتوا
: