• 1403/07/29 - 11:11

برگزاری مسابقه دارت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش

به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، مسابقات دارت بین دانشجویان دانشکده پزشکی و پیراپزشکی، در روز شنبه 28 مهرماه برگزار شد.

339728.mp3 برگزاری مسابقه دارت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش

به گزارش مفدا ایران و به نقل از روابط عمومی تربیت بدنی، هر ساله روز تربیت بدنی و ورزش در 26 مهر ماه گرامی داشته می‌شود و از 26 لغایت 2 آبان ماه که به عنوان هفته تربیت بدنی انتخاب شده است به منظور اشاعه، توسعه و ترویج ورزش بین دانشجویان، برنامه‌های مهیج و مسابقات ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

امسال نیز به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، مسابقات دارت با حضور دانشجویان دختر و پسر دانشکده پزشکی و پیراپزشکی و با هدف ایجاد شور و نشاط بین آنان برگزار شد.

این رقابت روز شنبه 8 مهرماه در محوطه دانشکده پزشکی برگزار شد و از مقام آوران تقدیر بعمل خواهد آمد.