• 1403/07/29 - 08:27

برپایی میز خدمت سنجش فشارخون در خوابگاه آمل به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی

هفته سلامت بانوان ایرانی با هدف ارج نهادن به سلامت بانوان، هرساله در روزهای پایانی مهرماه با محوریت ترویج سبک زندگی سالم در سراسر کشور برگزار می شود.

339671.mp3 برپایی میز خدمت سنجش فشارخون در خوابگاه آمل به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی

به گزارش مفدا ایران، به همت کارشناسان بهداشت اداره سلامت دانشجویی، همزمان با هفته سلامت بانوان ایرانی، میز خدمت اندازه‌گیری فشار خون دانشجویان خوابگاه آمل برپاشد. آگاهی از میزان فشار‌خون و اقدام به موقع در پیشگیری و در صورت نیاز مداخلات دارویی نقش بسزایی در حفظ سلامت و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های پرخطر از جمله بیماری‌های قلبی عروقی خواهد داشت. این برنامه در هفته سلامت بانوان ایرانی توسط رابطین بهداشت که در رشته پزشکی مشغول به تحصیل هستن جهت ارائه خدمت به دانشجویان خوابگاه آمل انجام شد.

خانم  همراز اداره سلامت

خانم همراز اداره سلامت