• 1403/03/18 - 23:43

اعزام 40 دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی ایران به عتبات عالیات

به همت مدیریت فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری وزارت بهداشت، 40 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه در قالب کاروانی به زیارت عتبات عالیات و مزار شهدای مقاومت سفر کردند.

334318.mp3 اعزام 40 دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی ایران به عتبات عالیات

به گزارش مفدای ایران، در راستای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، به همت مدیریت فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و با همکاری وزارت بهداشت، کاروان زیارتی دانشجویان دختر به عتبات عالیات و مزار شهدای مقاومت اعزام شد.

در این سفر معنوی که همزمان با ایام شهادت حضرت امام جواد (ع) برگزار شد، 40 نفر از دانشجویان دختر این دانشگاه به زیارت حرم‌های مطهر امام علی (ع)، امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و امام کاظم (ع) در نجف، کربلا، کاظمین و سامرا مشرف شدند.

همچنین زائران در این سفر با حضور در مزار شهدای مقاومت، یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت، به ویژه شهید مهدی المهندس، فرمانده شهید حشدالشعبی، را گرامی داشتند.

این سفر معنوی فرصتی ارزشمند برای دانشجویان بود تا ضمن آشنایی با سیره ائمه اطهار (ع)، با فرهنگ ایثار و شهادت در جبهه مقاومت نیز آشنا شوند.