• 1403/06/28 - 13:11

آغاز ثبت‌نام خوابگاه برای دانشجویان ارشد ورودی 1403

دانشجویان ارشد جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ توجه کنند که مهلت ثبت‌نام خوابگاه تا تاریخ 10 مهرماه 1403 تمدید شده است. برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه اسکان دانشگاه مراجعه نمایید.

338177.mp3 آغاز ثبت‌نام خوابگاه برای دانشجویان ارشد ورودی 1403

به گزارش مفدا ایران، بر اساس اطلاعیه رسمی روابط عمومی اداره امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ بدینوسیله به اطلاع می‌رساند، ثبت‌نام خوابگاه برای دانشجویان ارشد ورودی جدید مهر ماه ۱۴۰۳ از تاریخ ۱ تا ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

مراحل ثبت‌نام:

ورود به سامانه: برای ثبت‌نام، به سامانه اسکان دانشگاه به آدرس eskan.iums.ac.ir مراجعه نمایید.

اسکن و ارسال سند تعهد محضری: مطابق دستورالعمل، سند تعهد محضری را اسکن کرده و در سامانه بارگذاری نمایید.

مطالعه راهنما: قبل از ثبت‌نام، حتماً راهنمای ثبت‌نام را به دقت مطالعه فرمایید.

پیگیری نتیجه: پس از گذشت ۷۲ ساعت از ثبت‌نام، مجدداً به سامانه مراجعه کرده و از نام خوابگاه خود مطلع شوید.

نکات مهم:

تعیین اتاق: تعیین اتاق توسط مسئول خوابگاه انجام خواهد شد.

تاریخ ورود: تاریخ ورود به خوابگاه و تحویل اتاق، روز ۷ مهر ماه ۱۴۰۳ می‌باشد.