• پایگاه معاونت در مفدا

نشست صمیمانه فعالین دانشجویی دانشگاه ایران با ریاست دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |

نشست صنفی با رئیس دانشگاه ایران

به گزارش مفدا ایران، دبیران شورای صنفی دانشجویان، دانشجویان کمیته پژوهشی دانشگاه و کانون مجد در نشستی صمیمانه به گفتگو با دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ایران پرداختند.

این نشست با حضور دکتر شفائی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر جامعی سرپرست کانون مجد، دکتر تهرانی سرپرست کمیته پژوهشی و آقای هاشمی مدیر امور دانشجویی دانشگاه در خصوص مسائل آموزشی، پژوهشی و صنفی برگزار شد. در این جلسه، دبیران شورای صنفی، کمیته پژوهشی و کانون مجد گزارشی از کارکرد و پیشرفت امور مربوطه ارائه داده و سپس به بیان مسائل و چالش‌های موجود پرداختند که با ارائه پاسخ و توضیحاتی از جانب دکتر ناصری پور و دکتر شفائی همراه شد.

در انتهای جلسه با دستور ریاست دانشگاه مقرر شد این جلسه به صورت فصلی برگزار شده و در جلسه آینده گزارشی از روند پیگیری مسائل مطرح شده ارائه گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 33 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر