• پایگاه معاونت در مفدا
  • مرکز مشاوره دانشجویان

صعود تیم فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه به سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسرکشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۳ |

صعود بسکتبال ایران

بنابر گزارش مفداایران، مسابقات فوتبال دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، با حضور ۶ تیم از تاریخ هفتم مردادماه ۹۷ به مدت ۵ روز برگزار گردید.

تیم فوتبال منتخب دانشجویان پسر دانشگاه ایران پس از یک تساوی مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی قم ( ۱ - ۱) و پیروزی مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی کاشان (۳ - ۰) موفق به کسب جواز حضور در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گردید. کسب این  موفقیت را که حاصل حمایت‌های معاون فرهنگی و دانشجویی و زحمات مدیریت تربیت بدنی دانشگاه می‌باشد را به جامعه ورزش‌دوست دانشگاه، تبریک عرض می‌نمائیم.

ابراهیمی(دبیر سرویس اخبار ورزشی مفدا ایران)

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر